Το Proderm

Αποστολή και Ιστορία

Τίποτε δεν είναι πιο απαλό από το δέρμα του μωρού σας. Όπως εσείς, έτσι και εμείς, θέλουμε να παραμείνει έτσι. Για αυτό το λόγο είμαστε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη προϊόντων βρεφικής περιποίησης προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιδερμίδας του μωρού σας για πάνω από 60 έτη. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό τα προϊόντα μας να είναι πάντα ήπια, ασφαλή και απαλά για την επιδερμίδα του μωρού σας. Για αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας. Για να εγγυηθούμε την ηπιότητα και ποιότητα τους, όλα τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά και εργαστηριακά ελεγμένα. Και εκτός αυτού, τα προϊόντα μας είναι ήπια, υποαλλεργικά και ουδέτερα σε Ph. Για αυτό τον λόγο, οι ειδικοί μας συνεργάζονται στενά με την Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή. Από την στιγμή που αναπτύσσουμε βρεφικά προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλά από αυτά έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι και θέλουμε να σας πούμε περισσότερα για την ιστορία μας.

Γνωρίζετε πότε εμφανίστηκε το Proderm;

Τα προϊόντα Proderm εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1951 και είναι δημιουργία ελληνική από τη σύλληψη και το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή. Εμπνευστής και δημιουργός της μάρκας Proderm υπήρξε ο Ιωάννης Μαρινόπουλος, φαρμακοποιός και ιδιοκτήτης της FAMAR. Το Proderm δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βρεφικής περιποίησης, καθώς μέχρι εκείνη την εποχή οι μαμάδες είχαν ως μόνη πρόταση για την καθαριότητα των βρεφών το σαπούνι σε στερεή μορφή, οπότε η εμφάνιση των υγρών προϊόντων Proderm με τις δερματολογικά ελεγμένες, ήπιες συνθέσεις τους αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία για την ελληνική αγορά. Το slogan της μάρκας «Στοργή και Προδέρμ» έχει γράψει ιστορία και βρίσκεται στα χείλη όλων των Ελλήνων, έχοντας ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό φορτίο.

Εξέλιξη και καινοτομία των προϊόντων Proderm

Το Proderm βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Ελληνίδα μητέρα και κάθε νέο του προϊόν σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού. Είναι επίσης, η μόνη μάρκα που οργανώνει και αναπτύσσει τη σειρά των προϊόντων της με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες ανά ηλικία. Μία μεγάλη καινοτομία του Proderm ήταν η δημιουργία του πρώτου αφρόλουτρου και σαμπουάν 2 σε 1, αλλά και η τοποθέτηση αντλίας, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση την ώρα του μπάνιου. Το 1997, το Proderm δημιούργησε την πρώτη σειρά βρεφικών απορρυπαντικών στην Ελλάδα, καλύπτοντας έτσι ένα ακόμη κενό στη βρεφική περιποίηση, καθιστώντας έτσι το Proderm τη μοναδική μάρκα στην ελληνική αγορά που προσφέρει μια τόσο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βρεφικής φροντίδας.