3ος χρόνος - Χαρούμενα τρίτα γενέθλια!

Συγχαρητήρια! Το μικρούλι σας είναι ήδη 3 ετών! Το ταξίδι μέχρι εδώ ήταν συναρπαστικό… Μοιραστήκατε μερικές εκπληκτικές στιγμές τις οποίες δε θα ξεχάσετε ποτέ! Με το καλό, έχετε ένα λαμπρό, εξίσου συναρπαστικό μέλλον μπροστά σας! Ας γιορτάσουμε όμως πρώτα τα 3 πρώτα του χρόνια!

Το πιο πιθανό είναι ότι το νήπιο σας θα ευχαριστιέται σχεδόν με τα πάντα, αλλά σίγουρα θα έχει και τα αγαπημένα του δώρα ή παιχνίδια.  Εσείς, ως μαμά ξέρετε τι ακριβώς του αρέσει, ποια είναι τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια για παράδειγμα ή το αγαπημένο του πρόγραμμα στην τηλεόραση… Πάρτε του κάτι σχετικό ή χαρίστε του ένα δώρο που να μπορεί να χρησιμοποιεί, όπως ένα μικρό ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες, Αυτά τα ποδηλατάκια είναι πολύ διασκεδαστικά και ιδανικά για βόλτες στη λιακάδα!

Και με το πάρτι, τι θα γίνει; Ίσως το μικρούλι σας είναι ακόμη πολύ μικρό για να κάνετε πάρτι με πολλούς καλεσμένους, αλλά μία απογευματινή γιορτή με την οικογένεια και τους στενούς φίλους θα είναι μεγάλο δώρο! Θα μπορούσατε ακόμη να ψήσετε ή να αγοράσετε μικρά κέικ και να τα πάρει το μικρό σας στον παιδικό σταθμό για να κεράσει… 

Η μεγάλη περιπέτεια που ακολουθεί

Μπορεί να σας φανεί ότι τα επόμενα χρόνια θα περάσουν πολύ γρήγορα. Η πρώτη μέρα στο σχολείο, η πρώτη μέρα που θα ανέβει στο ποδήλατο, το πρώτο του φιλί… Πριν καλά-καλά το καταλάβετε, το παιδί σας θα έχει μπει στην εφηβεία! Γι’ αυτό απολαύστε κάθε πολύτιμη στιγμή της ανάπτυξής του.

Ήταν μεγάλη χαρά για μας να πραγματοποιήσουμε μαζί σας αυτό το ταξίδι και ευχόμαστε σε σας και το μικρό σας ένα πολύ χαρούμενο μέλλον.

TOP